Hyppää pääsisältöön

Kotisivut / verkkosivut / www-sivut

Jokainen yritys ja yhteisö tarvitsee nykyaikaiset verkkosivut. Asianmukainen kotisivu auttaa sinua palvelemaan paremmin sekä uusia että nykyisiä asiakkaitasi. Yhdistyksille www-sivu on erinomainen työkalu monipuoliseen viestintään.

Tilaa verkkosivut meiltä

Miksi kotisivut / verkkosivut kannattaa tilata meiltä?

Kotisivut organisaatiosi tarpeet huomioiden

Uskomme jokaisen asiakkaan tarvitsevan yksilöllisen kotisivuratkaisun. Tekemämme sivustot suunnitellaan alusta alkaen organisaatiosi tarpeet huomioiden.

Helpot ja edulliset ylläpitää

Tekemiemme www-sivustojen sisällön päivittäminen on vaivatonta. Emme myöskään veloita sivuston käytöstä kuukausittaisia ylläpitomaksuja.

Tyylikäs ulkoasu

Visuaalisessa suunnittelussa pyrimme tyylikkään selkeisiin ratkaisuihin, viimeisteltyjä yksityiskohtia unohtamatta.

Nykyaikaiset tietoturvalliset verkkosivut

Suunnittelemme verkkosivut toimimaan kaikilla yleisimmillä päätelaitteilla ja käyttöjärjestelmillä tietoturvallisesti ja sujuvasti.

Lisätietoja toteuttamiemme kotisivujen ominaisuuksista

Tarjoavat hyvän käyttökokemuksen

Ymmärrämme hyvän käyttökokemuksen tärkeyden ja otamme sen huomioon suunnittelussa. Sisällön täytyy olla selkeästi jäsenneltyä ja tärkeän tiedon helposti löydettävissä. Sivuston selaamisen tulee olla sujuvaa niin perinteisillä tietokoneilla kuin erilaisilla mobiililaittellakin.

Muuttuvat liiketoimintasi mukana

Toteutamme sivustosi sille parhaiten sopivilla työkaluilla. Vaativien sivujen alustana käyttämämme Drupal sisällönhallintajärjestelmä mahdollistaa monipuolisesti sisällön ja toiminnallisuuden lisäämisen sivustoosi myös jälkikäteen. Tämän ansiosta kotisivujen muokkaaminen onnistuu joustavasti vaatimusten tai liiketoiminnan muuttuessa.

Yksilöllinen ratkaisu, kilpailukykyisesti hinnoiteltu

Yksi vastaus ei ole ratkaisu jokaiseen ongelmaan. Tarvittaessa toteutamme vekkosivut kokonaan itse, asiakkaan ja kohderyhmän tarpeet huomioiden. Tästä huolimatta tarjoamme palvelumme sinulle erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Kotimaista työtä

Projektisi toteutetaan korkeatasoisesti sekä visuaalisesti että teknisesti. Teemme työn mahdollimman pitkälle itse.

Haluatko kuulla lisää kotisivupalveluistamme?

Ota yhteyttä