Hyppää pääsisältöön

Lisäpalvelut

Peruspalvelujen lisäksi saat kauttamme kattavat lisäpalvelut. Joidenkin palveluiden osalta toimimme jälleenmyyjinä. Olemme valinneet jälleenmyytäväksi vain itse käyttämiämme palveluita, ja joista meillä on positiivia kokemuksia pitkältä ajalta.

Kysy lisää lisäpalveluistamme

Saat kauttamme myös nämä palvelut

ATK-tuki/etätuki ja tietoturvaratkaisut

Tarjoamme etätukea erilaisiin ATK- ja WWW-ongelmiin yli kymmenen vuoden kokemuksella. Teemme myös halutessasi koko IT-tarpeesi kattavan huoltosopimuksen. Olemme myös valtuutettu F-Secure jälleenmyyjä.

Webhotellit ja palvelintila

Jälleenmyymme kotisivutilaa ja erilaisia palvelinratkaisuja. Olemme valinneet webhotellien palveluntarjoajiksi luotettavuuden, suorityskyvyn ja hintalaatusuhteen perusteella mielestämme Suomen parhaat.

Verkko-osoitteet ja sähköpostilaatikot

Hoidamme puolestasi kaikkien yleisimpien (mm. .fi, .com, .net, jne.) verkko-osoitteiden rekisteröinnit. Myös sähköpostiratkaisuja on olemassa paljon erilaisia – kysy lisää!

Verkkokaupan maksupalvelut

Maksupalveluita on olemassa paljon erilaisia, olemme valinneet jälleenmyytäväksi mielestämme kaksi parasta. Kerromme mielellään lisää.

Valokuvaus

Hyvät valokuvat elävöittävät esim. verkkosivujasi huomattavasti. Saat kauttamme kattavat valokuvauspalvelut ammattilaiselta valokuvaajalta. Kysy lisää!

Haluatko kuulla lisää lisäpalveluistamme?

Ota yhteyttä