Hyppää pääsisältöön

Verkkokauppa yrityksellesi

Kauppa siirtyy yhä nopeammin verkkoon. Tämä luo haasteita, mutta on sinulle erinomainen mahdollisuus palvella asiakkaitasi paremmin – ja saada samalla uusia. Verkkokauppaan panostavan yrityksen on tärkeää löytää kumppani, joka ymmärtää verkossa tapahtuvan kaupan merkityksen ja pystyy tarjoamaan ratkaisun verkkokaupan kasvaviin vaatimuksiin.

Kysy lisää verkkokaupoista

Tekemämme verkkokaupat ovat:

Luotettavia

On tärkeää, että verkkokauppasi toimii luotettavasti. Valitsemme verkkokaupan kokoon nähden parhaiten sopivan palvelinratkaisun. Huolehdimme halutessasi myös verkkokauppasi tietoturvasta ja varmuuskopioinnista.

Laajennettavia

Verkkokauppa-alustamme ei aseta rajoja laajennettavuudelle. Voit lisätä tuotteita tarvittavan määrän, ja ohjelmisto kestää isotkin asiakasmäärät. Myös ominaisuuksien lisääminen ja muokkaaminen onnistuu hyvin jälkikäteen.

Helppokäyttöisiä

Verkkokaupan käyttöliittymä on loppuasiakkaalle selkeä ja se suunnitellaan tarvittaessa juuri tarpeisiisi sopivaksi. Myös tuotteiden hallinta ja tilausten tarkastelu käy kätevästi.

Näyttäviä ulkoasultaan

Verkkokaupan ulkoasu on tärkeä elementti, kun asiakas tekee ostopäätöstä. Huolella suunniteltu ulkoasu viestii luotettavuutta ja tukee yrityksesi imagoa.

Lisätietoja:

Yksilöllinen verkkokauppa

Suunnittelemme verkkokaupat yksilöllisesti tuotteittesi tai palvelujesi perusteella. Otamme myös huomioon erilaiset ylläpitotarpeet ja muokkaamme verkkokauppasi ylläpitonäkymää sen mukaan.

Kattavat lisäpalvelut

Tarjoamme verkkokauppaan kattavat maksu- ja postituspalvelut luotettavilta toimijoilta. Isommille verkkokaupoille on olemassa myös yksilöllisiä palvelinratkaisuja, jotka varmistavat verkkokauppasi sujuvan toiminnan suurillakin kävijämäärillä.

Helppokäyttöinen verkkokauppa yritykselle: Brantti Oy - Joensuu
Yksinkertainen verkkokauppa yritykselle: Treaper Oy - Joensuu

Haluatko kuulla lisää verkkokaupoista?

Ota yhteyttä